Samenwerking

Algemeen
Wij werken samen met huisartsen, specialisten en fysiotherapie praktijken. Met de collega handtherapeuten uit de regio zijn wij actief in een netwerk rondom Ziekenhuis Rijnstate. Voor deelnemende praktijken zie de website, https://www.rijnstate.nl/aandoening-en-behandeling/hand-en-polsnetwerk-rijnstate
Het doel van het netwerk is om kennis te delen en samen zorg te dragen voor optimale hand-polszorg in de regio. Wij hebben hierin een prominente rol.

Handenpoli Ortho-Traumatologie Ziekenhuis Rijnstate
Elke maandagmiddag zijn 2 collega’s aanwezig op de handenpoli van Ortho-traumatologie in Ziekenhuis Rijnstate. Zij geven daar advies en vervaardigen zo nodig direct een passende spalk voor vingers en of pols. Vervolg behandeling kan in Huissen plaats vinden, maar kan ook plaats vinden bij een collega uit het netwerk dichter bij uw huisadres. Wij dragen dan zorg voor overdracht en de verwijzing.
Netwerk hand-pols Ziekenhuis Rijnstate:
Orthopedie, Traumatologie en Plastische chirurgie zijn nauw met elkaar betrokken bij hand en polsklachten. Zij onderhouden met diverse praktijken, fysiotherapie en ergotherapie, een intensieve relatie om zo een optimaal behandelresultaat te verkrijgen. Wij maken actief deel uit van dit netwerk.
Manometric
Dit bedrijf vervaardigd spalken welke na een scan met een 3D printer worden vervaardigd. Zij zijn tevens aanwezig in Ziekenhuis Rijnstate tijdens de handenpoli.

Netwerken

Wij participeren in diverse netwerken rondom hand-polsklachten:
Werkgroep hand-polsklachten Rijnstate 
Werkgroep Schouder-Elleboog Gelderland (WSEG)

De Ergoo

Samenwerking met De Ergoo is in hand-polszorg. 

© Copyright Fysiotherapie Van Oeyen